Skip to main content
  • Trg Nikole Pašića br. 7, sprat IV, 11000 Beograd
  • info@smj.rs

logo bez bolda opt

Srpski medicinski časopis Lekarske komore

Poštovane koleginice i kolege, 

Čast nam je da vas obavestimo da je Skupština Lekarske komore Srbije (LKS) donela odluku, krajem decembra 2019. godine, o osnivanju i izdavanju stručnog časopisa pod nazivom „Srpski medicinski časopis Lekarske komore“. 

U „Srpskom medicinskom časopisu Lekarske komore“ možete da objavljujete originalne stručne i naučne radove, pregledne članke, kratka saopštenja, uvodnike, pisma uredniku, meta-analize, prikaze bolesnika, aktuelne teme, prikaze knjiga, radove iz istorije medicine i drugo, iz svih oblasti medicine i zdravstvene zaštite. 

Ovo je Časopis koji će lekarima i drugim zdravstvenim radnicima obezbediti i besplatnu kontinuiranu medicinsku edukaciju, kroz objavljivanje (prvi autor 6 bodova, a koautori po jedan bod) i recenziranje radova (2 boda). 

Pozivamo vas da svoje radove objavite u časopisu LKS. Uputstvo autorima za pripremu rukopisa za objavljivanje u „Srpskom medicinskom časopisu Lekarske komore“ možete preuzeti na sajtu LKS.

Časopis je sa otvorenim pristupom, dvostrukom, slepom, nezavisnom recenzijom i proverom na plagijarizam. 

Svoje rukopise možete poslati na e-mail adresu Časopisa: Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli.

S poštovanjem, 

Uređivački odbor, 
Srpskog medicinskog časopisa Lekarske komore


© Sva prava zadržana. Lekarska komora Srbije.

Skoči na vrh